7. april 2011

Aktiviteter

Akademiet Fodbold Fulton

Brian Laudrup og Lars Høgh er idemændende bag et initiativ, der handler om, at bringe fodbold og læring sammen for unge mennesker, der elsker fodbold og som har behov for mere struktur og sammenhæng i livet.

Svend Erik Schmidt har været udvikler af læringsdelen i projektet.

Det første konkrete initiativ foregik i Høje Tåstrup Kommune i 2011, og fra 2013 har Gentofte Kommune været førende i projektet med forbløffende gode resultater for de medvirkende drenge.

Arbejdernes Landsbank

I de senere år har Svend Erik Schmidt samarbejdet med Arbejdernes Landsbank omkring en række aktiviteter, der handler om børns læring – foredrag for forældre, workshops for børn og forældre, udvikling af materialer til skolerne.

Brug for alle unge
– et stort udviklingsprojekt for Undervisningsministeriet

Uddannelse af lærere på erhvervsskoler og produktionsskoler samt etableringen af lektiecafeèr er blot et par af de konkret initiativer, der er kommet ud af Svend Erik Schmidts samarbejde med Ministerierne.
www.læringnu.dk kan du læse meget mere om projektet og downloade forskellige materialer.

MentorDanmark
- Et fantastisk initiativ for børn og unge

Svend Erik Schmidt er tilknyttet MentorDanmark, som udbyder lektiehjælp i Danmark og Norge. MentorDanmark anvender læringsstile som en bærende idé. Svend Erik Schmidt er med i arbejdet med udviklingen af det pædagogiske grundlag i MentorDanmark.