7. april 2011

Svend Erik Schmidt

- foredragsholder, forfatter og ekspert i læring og kommunikation.

Svend Erik Schmidt er uddannet lærer og har arbejdet på forskellige skoler i Billund Kommune – først 10 år som lærer og senere 8 år som leder. Igennem dette arbejde har Svend Erik Schmidt været medudvikler af og med til at gennemføre store pædagogiske forandringsprocesser i Billund Kommune.

Sideløbende med dette arbejde har Svend Erik Schmidt uddannet sig i læringsstile og non-verbal kommunikation og gruppedynamik i USA og har siden da som ekspert i læring og kommunikation arbejdet med at implementere nogle af ideerne i børnehaver, skoler, erhvervsskoler og øvrige organisationer i Danmark.

Svend Erik Schmidt er også manden bag TV2-serierne:”Plan B” og “Skolen – verdensklasse på 100 dage” og arbejder med udviklingen af nye TV-programmer inden for læring og kommunikation.

Igennem hele sin karriere har Svend Erik Schmidt aldrig sluppet den direkte adgang til praksis, hvilket tydeligt mærkes i Svend Erik Schmidts foredrag. Det er i det konkrete arbejde med børn, unge og voksne, at teorierne skal stå sin prøve, og Svend Erik Schmidt videreudvikler sine ideer.

Svend Erik Schmidts foredrag er karakteriseret af en meget høj underholdningsværdi, et veldokumenteret fagligt indhold og en sjov og tydelig formidling af emnet, så alle føler sig “ramt”.
Foredragene indeholder både teori og konkrete redskaber, som kan gøre det sjovere at lære og kommunikere for både børn, unge og voksne.

Svend Erik Schmidt tilbyder 5 helt nye foredrag

Foredrag 1

"Den Karismatiske Underviser"

Målgruppe: Undervisere og ledere i grundskolen, ungdoms- og voksenuddannelserne.

Foredrag 2

"Motivationspædagogik"

Målgruppe: Undervisere og ledere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne.

Foredrag 3

"Stil skarpt på børnenes læring - vejen til en endnu bedre skole"

 Målgruppe: Lærere, pædagoger, ledere og forældre i skolen.

Foredrag 4

"Læringsstile – den skandinaviske Boström & Schmidt model"

Målgruppe: Undervisere, studerende og alle med interesse for læring.

Foredrag 5

"Brænd igennem med dit budskab"

Målgruppe: Medarbejdere og ledere i offentlige og private virksomheder.

Eksempler på Svend Erik Schmidts konsulentopgaver